|
|
 Üye: Sinan Eldem
Bursa / Türkiye
, 28 Forum Mesajları: 118 |
|
| Kategori: Mavi Salon |
| |
| |
| 15.11.2005 22:51 tarihinde eklendi, 822 kişi tarafından okundu. |
| Konu: Bir çocuğunuz olsa ne isim verirdiniz? |
Kız veya erkek hangi ismi verirdiniz? Neden? Kullanıcı İmzası:
|
| |
 Üye: Figen Y
İstanbul / Türkiye
, 46
|
|
| |
| |
| 15.11.2005 23:00 tarihinde eklendi, 127 kişi tarafından okundu. |
| Konu: Ynt: Bir çocuğunuz olsa ne isim verirdiniz? |
"Olgu" ismini verirdim... Kullanıcı İmzası: Yarınların belirginsizliğinde akıyorken zaman, ötelenen güzelliklere kilitlenir bakışlarım; asılı kalmış bir sessizlik sallanır dilimde. |
| |
 Üye: Onur Çağlar
İsviçre
, 45
|
|
| |
| |
| 15.11.2005 23:37 tarihinde eklendi, 129 kişi tarafından okundu. |
Ne Fark Eder Çocuğunuza isim bulacaksınız diye ne dolaşıp duruyorsunuz ___________labirente dolaşır gibi ___________________isimlerin arasında? İster kız olsun, ister erkek; _________________ne fark eder?
İsyan koyun ismini _____şahin gözleriyle dağlara bakan; Eylem koyun ismini _____sol eliyle güneşe sarılan; Barış koyun ismini _____halklar arasında kardeşliği sağlayan; Umut koyun ismini _____özgür yarınlara davetiye çıkaran; ve Devrim koyun çocuklarınızın ismini ___________________yarının insanını yaratan!
İster kız olsun, ister erkek; _________________ne fark eder? Onur Çağlar
Kullanıcı İmzası:Paylaşımların güneş gibi gökyüzünde parladığı yarınlara söz verenler, merhaba |
| |
 Üye: uzaklar_
İstanbul / Türkiye
, 28
|
|
| |
| |
| 15.11.2005 23:50 tarihinde eklendi, 72 kişi tarafından okundu. |
| Konu: Bir çocuğunuz olsa ne isim verirdiniz? |
Deniz ismini koyardım... Maviyi ve ufukları sevdiğim için...... Kullanıcı İmzası:| | | Nisan Yağmurları | | | 'Nisan yağmurları mayıs çiçekleri getirir' Sen gittin. Yağmurlar yağdırdım gözyaşlarımla. Ama sen gelmedin. Mayıs çiçeklerinin geldiği gibi.... | | | | Yılmaz Keskin |
|
| |
 Üye: yemre
İstanbul / Türkiye
, 27
|
|
| |
| |
| 16.11.2005 01:18 tarihinde eklendi, 91 kişi tarafından okundu. |
kız olursa :Eylül Erkek olursa:Hasan Fevzi (yeğenimin ismi çok severim) Kullanıcı İmzası:eşit olmadığı söylenir insanların, aynı boyda olmayan beş parmağı gibi bir elin oysa uzanır nice yorgun emekçinin dudağı su dolu avucuma elimin eşit olmayan beş parmağını getirince biraraya |
| |
 Üye: kızılcennet
Gaziantep / Türkiye
, 25
|
|
| |
| |
| 16.11.2005 11:08 tarihinde eklendi, 105 kişi tarafından okundu. |
kız olursa ''ECE'' erkek olursa ''MERT'' adını vermek '' isterdim !!! ''. Ama Kayınvalidemin ve kayınbabamın adlarından birini koyarız heralde çocuğumuz olursa  Olsun ben de istediğim isimleri göbek adı olarak koyarım. Bu arada kayınvalidemin adı ''Aynur'' Kayınbabamınki ise ''Ersin''... Bu isimler de fena değilmiş dediğinizi duyar gibiyim  Sağlıcakla kalın... Kullanıcı İmzası:DÜŞMANINIZIN NEDEN KORKTUĞUNU ANLAMAK İÇİN, SİZİ NE İLE KORKUTTUĞUNA BAKIN.
Eric HOFFER
|
| |
Toplam 12 cevap. Sayfa: 1, 2, 3 Ortalama: 3.5 (4 oy)Tartışma Değerlendirme:
|
|