Değişim sürüyor, bizi izlemeye devam edin... 
  • ANA SAYFA

  • ŞİİR

  • ÜYE SAYFASI

  • FORUMLAR

  • GALERİ

  • E-KART

  • HABERLER

  • İLETİŞİM

  • YARDIM

  •  9 Mayıs 2008 Cuma Saat: 19:24

    Sizinle beraber bu sayfaları dolaşan 302 ziyaretçi var.
     ŞİİR EVİM FORUM 

    Tüm Tartışmalar >> 

     Forum Ana Sayfa
      - Arama
      - Tüm Kategoriler
      - Yeni Tartışmalar
      - Yaşam
      - Güncel
      - Bilim
      - Edebiyat
      - Kültür-Sanat
      - Müzik
      - Serbest Kürsü
      - Sevginizi İlan Edin
      - Şiir Evim
      - Mavi Salon
     Tüm Tartışmalar
     Serbest Kürsü
     Edebiyat
     Mavi Salon
     Forum Yazılarım
     Sevginizi İlan Edin
     Yeni Tartışma Aç
     Kimler Bağlı?
     

    Tartışma Arama

     
     


     

    Üye: seraaa

    İzmir / Türkiye
    Bayan, 25
    Forum Mesajları: 13
     
     Kategori: Yaşam
     
    Yazıcı Versiyonu Arkadaşına Gönder
     
    25.3.2008 20:53 tarihinde eklendi, 36 kişi tarafından okundu.
    Konu: Ynt: son bir saat

    son bir saat.........ve ki bu saatimin son saatim olduğunu biliyorsam......
    önce düşünürm bi........şu fani dünyada neler yaptım veya yapamadım?nelere üzüldüm ve sevindim?kimi sevdem ve kimden nefret ettim?ne güzel şeyler yaşadım veya yaşıyamadım?hemen çıkıp sokaklarda tüm bu şeylerin öcünü alarcasına koştururum,gözlerimden süzülen yaşları arkamda bırakarak.sonra elime telefonu alıp,çok sevdiğim ailemi ve sevdiklerimi arar,veda konuşmamı yaparım daralmaya başlayan nefesimle.
    ve daha sonra eve gelip,namaz kılar ve boynum öne eğik,yakarışlarımı sunarım O na.belki affeder diye.

    ve sonra eğer ailem yanımdaysa hepsini teker teker alınlarından öper,yolculuğuma kaldığım yerden devam ederim.
    ilk gözlerimi açışımdan itibaren yaşadığım hüzünlerimi,aldanışlarımı,sevinçlerimi,kızgınlıklarımı,aşklarımı,deli sevdalarımı da sırtıma alarak, yeni bir yolculuğa doğru ilk adımlarımı atarım.arkama dahi bakmadan.
     
    NOT: Yukarıda gösterilen tartışma bu yazıya cevaben yazılmıştır.


     
    Toplam 0 cevap.

  • SiirEvim.com.. Hakkında | Yayın Hakkı Notu | Bilgilerin Gizliliği | Künye | Yardım | İletişim
  • Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece SiirEvim.Com'a aittir. Sitemizde yer alan şiirlerin telif hakları şairlerin kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır. Sitenin görünümünü oluşturan sayfaların büyük bir kısmı diğer şiir/edebiyat sitelerinden (Antoloji.com, Siir.Gen.Tr, SiirDemeti.com vs..) alınmıştır ancak programlanması tamamen Sinan Eldem'e aittir.

    Tüm Hakları Saklıdır Şiir Evim 1999 - 2007 © Sinan Eldem
    Sayfa 0.644 saniyede yüklendi.



    Google

    Sevgi Bahcesi Toplist Web Hosting Hiz