|
|
 Üye: kızılcennet
Gaziantep / Türkiye
, 25 Forum Mesajları: 16 |
|
| Kategori: Serbest Kürsü |
| |
| |
| 17.11.2005 14:23 tarihinde eklendi, 397 kişi tarafından okundu. |
| Konu: Sinan Bey'e |
Sinan Bey öncelikle sitenizi çok iyi bulduğumu ve hemen hergün ziyaret ettiğimi belirtmek isterim. Sizi de çok başarılı buluyorum.Yorumlarınızı beğeniyorum. Ama üzülerek söylemeliyim ki en son forum tartışma konularından olan ''evli birinin başkasına aşık olması'' konusunda yazdığınız ''etik olarak uygun değil'' cümleniz beni üzdü.Kimsenin avukatı değilim  Ama bir kaç gün önce, bu forumda özgürce bütün konuların tartışılabileceğini zannettiğimden, ben de bütün samimiyetimle buna benzer bi soru sormuştum siteniz ziyaretçilerine ''eskitemediğiniz'' başlığı altında. Ama şimdi pişman oldum nedense. İçimizden geldiği gibi ahlak sınırları dışına çıkmadan (ki şimdiye kadar sınırı aşanın olduğunu görmedim..) bişeylerin tartışılabileceğini zannetmiştim. Ama insan her yerde ve her zaman içinde saklamalı konuşmak istediklerini değil mi? (Aman yanlış anlaşılır falan diye.) Neyse... Yazdıklarımı yanlış anlamamanız dileğiyle... İyi çalışmalar... Kullanıcı İmzası:
DÜŞMANINIZIN NEDEN KORKTUĞUNU ANLAMAK İÇİN, SİZİ NE İLE KORKUTTUĞUNA BAKIN.
Eric HOFFER
|
| |
 Üye: yemre
İstanbul / Türkiye
, 27
|
|
| |
| |
| 17.11.2005 16:28 tarihinde eklendi, 109 kişi tarafından okundu. |
| Konu: Ynt: Sinan Bey'e |
bu forumlarda tabiki istediğiniz bütün konuları tartışabilirsiniz... eminim sinan arkadaşımda burda bir yaşak olarak değilde.. örf adet ve törelerimzi açısında demek istemiştir... neyse başarılar arkadaşlar... Kullanıcı İmzası:eşit olmadığı söylenir insanların, aynı boyda olmayan beş parmağı gibi bir elin oysa uzanır nice yorgun emekçinin dudağı su dolu avucuma elimin eşit olmayan beş parmağını getirince biraraya |
| |
 Üye: Sinan Eldem
Bursa / Türkiye
, 28
|
|
| |
| |
| 1.8.2007 18:09 tarihinde eklendi, 80 kişi tarafından okundu. |
| Konu: Ynt: Sinan Bey'e |
bazen sessizlik en güzel cevaptır, bu konunun yeniden gündeme getirilmesi hoş değil. Kullanıcı İmzası: |
| |
Toplam 3 cevap.Ortalama: 10.0 (1 oy)Tartışma Değerlendirme:
|
|