|
|
Üye: ezgice
İstanbul / Türkiye
, 26 Forum Mesajları: 2 |
|
| Kategori: Serbest Kürsü |
| |
| |
| 17.11.2005 17:30 tarihinde eklendi, 733 kişi tarafından okundu. |
| Konu: Evliyken aşık olmak üzerinee |
Herkese selam ...Öncelikle konuyla ilgili diğer konularla da ilgili siteye girdiğim zaman takip ediyorum güzel bi paylaşım var serbest kürsü odasında..Ben de evliyken başka birini aşık olma konusunda fikrimi beyan etmek istedim..Bana görede evliyken başka birine aşık olma veya bağlanma yanlış geliyo.Bu insanın kendi elinde olan bişey isterse kapılır birine istemese kapılmaz.o kişinin evliliği nası değerlendirdiğine bağlıdır. Kişi vardır evliliğinde sorun olsada eşini aileyi gerçekten bi değeri olduğunu görür ve böyle düşünceleri hayatına empoze etmez..Kişi vardır evlilikte herşey istediği gibi olsun eyer istiyosa o düşünceleri hayatına geçirir.Kısaca insanın kendiyle alakalı bence durum..Gerçi dışardan davulun sesi hoş gelir diyenler vardır doğrudur da  ama evli olmasamda bunun böyle olduğunu düşünüyorum. Hoşçakalınn Kullanıcı İmzası:
Yeri gelmiş acıyada gülmüşsek... Sana olan sevdamdandır bilesin..... GERÇEK GÜZELLİK FİZİKSEL GÖRÜNÜŞE BAĞLI DEĞİLDİR ANCAK KALPTEDİR. GERÇEK MUTLULUK GÖRDÜĞÜN ŞEYDE DEĞİL ASIL GÖRÜNMEYEN YERDEDİR. GERÇEK SEVGİ YAPILDIĞI BİLİNEN ŞEYDE DEĞİL YAPILDIĞI HALDE BİLİNMEYEN ŞEYDEDİR.
:
|
| |
 Üye: yemre
İstanbul / Türkiye
, 27
|
|
| Kategori: Serbest Kürsü |
| |
| |
| 17.11.2005 18:55 tarihinde eklendi, 147 kişi tarafından okundu. |
| Konu: Ynt: Evliyken aşık olmak üzerinee |
yeni konu açmak yerine neden cevap yazamadınız?  Kullanıcı İmzası:eşit olmadığı söylenir insanların, aynı boyda olmayan beş parmağı gibi bir elin oysa uzanır nice yorgun emekçinin dudağı su dolu avucuma elimin eşit olmayan beş parmağını getirince biraraya |
| |
Toplam 1 cevap.Ortalama: 4.3 (12 oy)Tartışma Değerlendirme:
|
|