|
|
 Üye: yemre
İstanbul / Türkiye
, 27 Forum Mesajları: 41 |
|
| Kategori: Sevginizi İlan Edin |
| |
| |
| 17.11.2005 22:05 tarihinde eklendi, 599 kişi tarafından okundu. |
| Konu: Ayrılıklar üzerine... |
Çok sevdiğiniz insan size sizi tekk etmek zorunda olduğunu söyleseydi tepkiniz ne olurdu? Ona son söz olarak ne söylerdiniz? Kullanıcı İmzası:
eşit olmadığı söylenir insanların, aynı boyda olmayan beş parmağı gibi bir elin oysa uzanır nice yorgun emekçinin dudağı su dolu avucuma elimin eşit olmayan beş parmağını getirince biraraya |
| |
 Üye: Onur Çağlar
İsviçre
, 45
|
|
| |
| |
| 17.11.2005 23:25 tarihinde eklendi, 126 kişi tarafından okundu. |
| Konu: Ynt: Ayrılıklar üzerine... |
|
| |
 Üye: Sinan Eldem
Bursa / Türkiye
, 28
|
|
| |
| |
| 18.11.2005 01:51 tarihinde eklendi, 131 kişi tarafından okundu. |
Sevgili Onur'unkine benzer bir yaklaşımda bulunurdum. sebebini bilmek veya anlamak çok önemli çünkü eğer sebebini bilmezseniz ömrünüzün geri kalanını sebep arayarak (ve muhtemelen bulamayarak) geçirmeniz de mümkün. sonrasında ölüm yok ya ucunda... Kullanıcı İmzası: |
| |
Üye: lastdance
Eskişehir / Türkiye
, 22
|
|
| |
| |
| 5.1.2006 10:07 tarihinde eklendi, 135 kişi tarafından okundu. |
sevgili arkadısım...
çok sevdiğim bir insan beni terk etmek zorunda oldugunu söylese (tabi bu zorunluluk nasıl bi şey tartısılır) ona hiç bir şey söylememekle beraber düşüncem' benim ona verdiğim değer kadar o bana değer vermiyorsa eğer kendi değeriyle kalması' yönünde olacaktır.... |
| |
 Üye: ÖZLEM
Trabzon / Türkiye
, 23
|
|
| |
| |
| 21.6.2006 13:06 tarihinde eklendi, 98 kişi tarafından okundu. |
Hiçbirşey yapmazdım daha önce yapmadığım gibi..Onu kendiyle bırakırdım.Çünkü gitmeye karar veren zaten gitmiş demektir.Bazen sessiz kalmakta en büyük cevaptır bazılarına.
(Yinede kimse kimseyi terketmesin şu dünyada...,çekilmiyor çünkü...!) Kullanıcı İmzası:Sevdiğim herşeyden daha çok istediğimi,sevmediğim herşeyden korkarak bırakıp gidiyorum... |
| |
 Üye: fanny
İstanbul / Türkiye
, 19
|
|
| |
| |
| 2.5.2007 03:13 tarihinde eklendi, 109 kişi tarafından okundu. |
bende önce sebebini sorardım bana saçma geliyosa onu bunun saçma olduğuna ikna etmeye çalışırdım ikna olmıcak gibiyse ne isterse onu yapmasını sölerdim |
| |
Toplam 9 cevap. Sayfa: 1, 2 Ortalama: 6.6 (5 oy)Tartışma Değerlendirme:
|
|