|
|
 Üye: yemre
İstanbul / Türkiye
, 27 Forum Mesajları: 41 |
|
| Kategori: Kültür-Sanat |
| |
| |
| 18.11.2005 09:44 tarihinde eklendi, 768 kişi tarafından okundu. |
| Konu: En Korkunç Korku Filmi Sizce Hangisi? |
Her yıl değişik ülke ve firmalar aracılığıyla piyasaya yüzlerce filim sürülüyor. Peki ama izlerken hangi film kanınızı donduruyor. Hangi film sizi gerçekten korkutuyor? Kullanıcı İmzası:
eşit olmadığı söylenir insanların, aynı boyda olmayan beş parmağı gibi bir elin oysa uzanır nice yorgun emekçinin dudağı su dolu avucuma elimin eşit olmayan beş parmağını getirince biraraya |
| |
 Üye: kızılcennet
Gaziantep / Türkiye
, 25
|
|
| |
| |
| 18.11.2005 11:22 tarihinde eklendi, 113 kişi tarafından okundu. |
| Konu: Ynt: En Korkunç Korku Filmi Sizce Hangisi? |
Belki komik gelecek size ama ben en çok ''Çaki'' fiminden korkmuştum. Küçük yaşta izlemiştim. Ve o filmden sonra oyuncak bebek fobim meydana çıktı. O zamandan beri oyuncak bebeklerden korkarım ve evime bile sokmam.  Ardından heykel fobisi ve ''yalnızken'' fotoğraf fobisi (fotoğrafa bakamama) fobim de oldu. Ne yaptıysam yenemedim. Belki o filmden sonra başladı ama demekki zaten varmış o filmle meydana çıktı tamamen tüm bu fobilerim. Bir de ''Ölüler Şafağı'' diye bir film var. Aslında korku filmlerine bayılırım. Ama o kadar korku filmi izlememe rağmen bu filmin ilk 10 dakikasında eşime televizyonu kapat diye bağırıp çığlık attım.Meğer zaten filmin o ilk 10 dakikası korkunçmuş  O filmden sonra da ''beyaz gecelikli küçük kız fobim'' oldu  Ama onu atlattım. Neyse konuyu da fazla uzattım. sağlıcakla kalın... Kullanıcı İmzası:DÜŞMANINIZIN NEDEN KORKTUĞUNU ANLAMAK İÇİN, SİZİ NE İLE KORKUTTUĞUNA BAKIN.
Eric HOFFER
|
| |
 Üye: Sinan Eldem
Bursa / Türkiye
, 28
|
|
| |
| |
| 18.11.2005 13:41 tarihinde eklendi, 220 kişi tarafından okundu. |
çok korku filmi seyrettim ama çoğu saçmalıktı, bence en iyi korku filmi "testere" testere 2 bugünlerde vizyona girdi yarın gideyimde şöyle güzel bir korkayım  Kullanıcı İmzası: |
| |
 Üye: Hazal
Ankara / Türkiye
, 14
|
|
| |
| |
| 12.1.2006 19:30 tarihinde eklendi, 265 kişi tarafından okundu. |
evet testere olabilir Kullanıcı İmzası:İnsan sadece bilmediği şeylerden korkar!... |
| |
Üye: v.kln
Ankara / Türkiye
, 21
|
|
| |
| |
| 23.8.2006 17:35 tarihinde eklendi, 129 kişi tarafından okundu. |
YAŞAYAN ÖLÜLERİN DÖNÜŞÜ TAM BİR KORKU KLASİĞİDİR. Kullanıcı İmzası:sabahtan geceyi görebiliyorsan benimlesin geceden sabahı görmekle yetiniyorsan yanılışlar içindesin |
| |
Toplam 7 cevap. Sayfa: 1, 2 Ortalama: 4.0 (4 oy)Tartışma Değerlendirme:
|
|