|
|
 Üye: yemre
İstanbul / Türkiye
, 27 Forum Mesajları: 41 |
|
| Kategori: Sevginizi İlan Edin |
| |
| |
| 18.11.2005 11:07 tarihinde eklendi, 814 kişi tarafından okundu. |
| Konu: Hiç sanal aşık oldunuz mu? |
İnternet günümüzde insanlar arasındaki iletişimde birinci sıradan gelmektedir.. Bu ortamda yeni insanlarla tanışma imkanlarıda artıyor. Peki siz hiç sanal aşık oldunuz mu? Kullanıcı İmzası:
eşit olmadığı söylenir insanların, aynı boyda olmayan beş parmağı gibi bir elin oysa uzanır nice yorgun emekçinin dudağı su dolu avucuma elimin eşit olmayan beş parmağını getirince biraraya |
| |
 Üye: uzaklar_
İstanbul / Türkiye
, 28
|
|
| |
| |
| 18.11.2005 23:02 tarihinde eklendi, 118 kişi tarafından okundu. |
| Konu: Ynt: Hiç sanal aşık oldunuz mu? |
Bir kere aşık olmuştum sanalda..Bir sene önce..Daha sonra..Hiç yüzünü görmediğim halde..Sadece sesini duymuştum.Sonra bana bir şey itiraf etti..Kendisi sakatmış.Bacağını biri yok.Evden yalnız çıkamayan biri olduğunu itiraf etti bana..yıkılmıştım.. Kullanıcı İmzası:| | | Nisan Yağmurları | | | 'Nisan yağmurları mayıs çiçekleri getirir' Sen gittin. Yağmurlar yağdırdım gözyaşlarımla. Ama sen gelmedin. Mayıs çiçeklerinin geldiği gibi.... | | | | Yılmaz Keskin |
|
| |
 Üye: KaRTaL
Ağrı / Türkiye
, 24
|
|
| |
| |
| 26.3.2006 17:29 tarihinde eklendi, 149 kişi tarafından okundu. |
bence sanal aşk çok saçma birşey insanlar onun sevdiğini ve ya onun dısında da başka insanlarla da ilişkisinin olduğunu bilmiyor yani kısıcası sanal aşk bana ters rajona ters Kullanıcı İmzası:BEN SENİN ADINI GÜNEŞE BUZLA YAZDIM SENİ BENDEN ÇOK SEVEN VARSA ADINI; DENİZE ATEŞLE YAZSINDA GÖREYİM |
| |
Üye: yitikyürek
Kütahya / Türkiye
, 40
|
|
| |
| |
| 13.4.2006 23:39 tarihinde eklendi, 199 kişi tarafından okundu. |
Aşk'ında sanalını çıkartmayın gözünüzü seveyim.Aşk hangi ortamda olursa olsun gerçektir... Kullanıcı İmzası:Onlar birbirine aitti...Öyle olmak istediklerinden değil...Başka türlü olamadıklarından!... |
| |
Toplam 8 cevap. Sayfa: 1, 2 Ortalama: 6.3 (10 oy)Tartışma Değerlendirme:
|
|