|
|
Üye: annanne
Zonguldak / Türkiye
, 55 Forum Mesajları: 5 |
|
| Kategori: Şiir Evim |
| |
| |
| 12.4.2006 22:41 tarihinde eklendi, 454 kişi tarafından okundu. |
| Konu: Geziye çıktığınız da neler sizin ilgi alanınıza girer? |
Ben , gezdiğim yerlerde o yöreye ait yapıları incelerim önce.Eski yapılara bakmak beni hayal alemine götürür sanki,o dönemde yaşanmışlıkları merak eder araştırırım.Sonra yöresel giysileri ve yemekleri dikkatimi çeker...En son İzmir Foça ya gittim...döne dolaşa taş binalarını ve sokaklarını inceledim..önünde ki güzelim denizi ikinci planda kaldı..
Kullanıcı İmzası: Sana taş atana sen ekmek at,bir gün geri dönebilir. |
| |
Üye: ceyhan
Hatay / Türkiye
, 55
|
|
| |
| |
| 3.5.2006 03:33 tarihinde eklendi, 161 kişi tarafından okundu. |
| Konu: Ynt: Geziye çıktığınız da neler sizin ilgi alanınıza girer? |
Sizinle aynı görüşlere katılıyorum.Ben de en son Safranboluyu gezdim yeni restore edilmiş binaları gördüm aynı taşlı yolları ve Bağlardan eski safranboluya küş bakışı bakarken çok büyük mutluluk duydym.Selahattin Ölmez Kullanıcı İmzası:Şiiri sanatı ve edebiyatı seven mümkün olan tüm zamanlarımda şiir yazmk ve okumak gibi bir alışkanlığım var. Şiiri ve şairleri severin çünkü şiiri seven özünde şairane duygu olan insanlar sıcak düşüncelere ve ince duygulara sahip hassas insanlardır.TÜM DOSTLARA ŞİİR EVİMDE MUTLULUK VE NEŞE DOLU ŞİİRSEL GÜNLER GEÇİRMELERİNİ DİLERİM. Şiir evimde şiirce kalın....SELAHATTİN ÖLMEZ |
| |
Üye: annanne
Zonguldak / Türkiye
, 55
|
|
| |
| |
| 29.12.2007 19:20 tarihinde eklendi, 47 kişi tarafından okundu. |
| Konu: Ynt: Geziye çıktığınız da neler sizin ilgi alanınıza girer? |
desenize Zonguldak'ın yakınından geçmişsiniz...Safronbolu'yu nasipse yazın bir kez daha ziyaret edeceğim.. Kullanıcı İmzası: Sana taş atana sen ekmek at,bir gün geri dönebilir. |
| |
Toplam 2 cevap.Ortalama: 9.7 (3 oy)Tartışma Değerlendirme:
|
|